Cadru general/Definiții
Bine ați venit pe site-ul www.lastradapizza.ro!

Accesul la utilizarea acestui site și la cumpărarea produselor prin intermediul acestui site sunt supuse unor termeni și condiții. Prin utilizarea serviciilor oferite de către compania Chez Moi Cafe, vă declarați de acord cu aceste condiții, care pot fi actualizate și modificate fără un anunț prealabil. Trebuie să verificați această pagină periodic pentru a lua cunoștință de modificările care pot fi fost aduse acestui document. Considerăm că prin continuarea utilizării website-ului, confirmați că ați citit și acceptat în totalitate acești Termeni de utilizare. Accesul la acest site este permis pe o perioadă nedeterminată. Ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fără preaviz. Chez Moi Cafe nu va fi răspunzător în cazul în care din orice motiv, acest site este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioadă nedefinită.

1.) Vânzător : Chez Moi Cafe denumită în cele ce urmează și „Compania” reprezintă societatea comercială Chez Moi Cafe S.R.L. care are următoarele date de identificare:
C.U.I.: RO 33736012
Nr. Ord. Reg. Comerțului: J8/1499/27.10.2014
Sediul: Brașov, str. Gheorghe Lazăr, nr. 1
Telefon/fax/mail: / /comenzi@lastradapizza.ro
Societatea este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP

2) Produse: Orice bun ce urmează a fi furnizat de către Vânzător

3) Utilizator: Orice persoană care accesează acest site indiferent de motiv.

4) Client/Cumpărător: Utilizator cu care compania a încheiat un contract privind oricare din produsele comercializate prin intermediul www.lastradapizza.ro

5) Comandă online: Un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Furnizor și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Furnizorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa produsele de pe site.

Informații generale
Prin website înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web www.lastradapizza.ro. Acest website este proprietatea societății S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. care îl întreține și îl administrează. Toate prețurile afișate pe website sunt exprimate în RON și includ TVA 20%.
Persoanele fizice care achiziționează produse prin intermediul acestui site declară pe propria răspundere că nu vor comercializa aceste produse și că le vor aplica asupra culturilor înființate pe terenuri proprietate sau pe terenuri asupra cărora au drept de folosință.
Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători/furnizori, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Căutări: Toate funcțiile de căutare oferite de website-ul www.lastradapizza.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul sporirii funcționalității acestuia. S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutărilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri și alte website-uri
S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. poate include în website link-uri către alte website-uri, aflate sau nu în proprietatea sa, și aceasta nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabilă pentru conținutul acestora din urma.

Greșeli de tipărire
S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de dactilografiere datorate erorii umane sau dispozitivelor de afișare în ceea ce privesc prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Promoții și concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți prin intermediul website-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe website. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promoția este in vigoare, și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment cu o notificare prealabilă, care va fi stabilită prin regulamentul fiecărei promoții.

Rezerva proprietății: Produsele comandate online rămân proprietatea S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. până în momentul achitării integrale a sumelor de plată.

Rdicare personala, transport, modalitati de plata
1. Ridicare personală
Produsele pot fi comandate pe site-ul www.lastradapizza.ro si ridicate de la La Strada Pizza, Str. Gheorghe Lazar nr.1.
2. Livrarea comenzii
Transportul produselor comandate este GRATUIT pentru comenzi mai mari de :
a. 30 lei – Brașov
b. 60 lei – Stupini
c. 100 lei – Cristian, Săcele, Ghimbav, Sânpetru
d. 150 lei – Codlea, Poiana Brașov
e. 200 lei – Bran, Zărnești, Predeal
Timpul de livrare comunicat la momentul comenzii este estimativ! Timpul de livrare este influențat de condițiile meteorologice, traficul rutier și de alte situații ce nu țin de Chez Moi Cafe S.R.L.
3. Modalități de plată
Plata numerar la primirea comenzii – plata se face către livratorul La Strada Pizza. În urma încasării, veți primi produsul împreună cu bonul aferent valorii comandate. Nu acceptam bonuri de masă sau tichete cadou.

Securitatea informațiilor
S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit website-ul și nici nu garantează faptul că website-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de pe www.lastradapizza.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit website-ul. Garantăm securitatea și confidențialitatea, dar nu garantăm securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilități privind produsele și serviciile: Imaginile sunt cu titlu de prezentare putând suferii modficări.

Comentarii, comunicări și alte date/informații: Persoanele care accesează/vizitează website-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot trimite e-mail-uri, sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Costuri adiționale
S.C. Chez Moi Cafe S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar va rugăm să vă adresați imediat la comenzi@lastradapizza.ro.
Dispoziții speciale
Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceași cu a unui contract.
Contractul este considerat valabil încheiat în momentul în care vânzătorul confirmă cumpărătorului, telefonic sau pe e-mail, de la adresa comenzi@lastradapizza.ro acceptarea comenzii.

Reclamații
Reclamația este o solicitare a utilizatorilor site-ului www.lastradapizza.ro de rezolvare a unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție. Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa comenzi@lastradapizza.ro , în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact. Noi promitem să răspundem în maximum 5 zile lucrătoare, timp necesar pentru a investiga subiectul relamat de dumneavoastră și pentru a formula o opinie.

Fraudă
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul website-ului www.lastradapizza.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează website-ul va fi considerat o tentativă de fraudare a website-ului și va face obiectul unei plângeri penale la Organele de Poliție împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu apărut între Clienți și Vânzător, care nu poate fi soluționat pe cale amiabilă de către părți, va fi dedus spre soluționare instanțelor competente de la sediul Vânzătorului.

Confidențialitate
Pentru a înțelege practicile noastre, vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate, care reglementează, de asemenea, vizita dumneavoastră pe site-ul www.lastradapizza.ro.